Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Søndag d. 17. april 2022, kl. 10:30
Sted Bistrupkirken, Ringvejen 7, 9800 Hjørring
Lene Graarup
Afskedsgudstjeneste

Vores søde og dygtige Præst, LENE GRAARUP, har søgt nyt embede, efter kun 2 år hos os, som sogne og hospitalspræst.

Det er vi meget kede af, men ser samtidig udfordringen for Lene som en meget stor chance, nemlig som studenterpræst på Ålborg Universitet.

Lene skal starte sit nye job allerede den 15. april 2022, men gør konfirmandarbejdet færdigt her, så de unge mennesker kan blive konfirmeret.

Vi takker LENE for hendes dejlige væsen og sober og dygtige præstegerning i BISTRUPKIRKEN og ønsker LENE god vind på hendes videre vej.

Der inviteres til afskedsgudstjeneste påskesøndag den 17. april kl. 10.30, hvor der herefter serveres en let anretning i den store sal og håndtryk og velmenende ord kan overbringes.

John Sander Christiansen, Formand